Descargar libros en ingles gratis. CAMINARE SOLA PDB FB2 9788429768572 in Spanish

CAMINARE SOLA de MARY HIGGINS CLARK

Descargar libros en ingles gratis. CAMINARE SOLA PDB FB2 9788429768572 in Spanish

Descargar CAMINARE SOLA PDF

Ficha técnica

  • CAMINARE SOLA
  • MARY HIGGINS CLARK
  • Número de páginas: 384
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788429768572
  • Editorial: EDICIONS 62
  • Año de edición: 2011

Descargar eBook gratis

Descargar libros en ingles gratis. CAMINARE SOLA PDB FB2 9788429768572 in Spanish

Overview

Qui no ha sospitat mai, amb una sensació aterridora, que algú està utilitzant i fins i tot suplantant la seva identitat, tot cometent un delicte ben nou i actual? L’Alexandra Zan, una reconeguda dissenyadora d’interiors de Nova York, descobreix horroritzada que algú està utilitzant les seves targetes de crèdit i manipulant els seus comptes bancaris per arruïnar-la i destruir la seva reputació. Dos anys enrere, la desaparició del seu fill a plena llum del dia ja va marcar la seva vida, una tragèdia que l’ha deixat debatent-se entre l’esperança i la desesperació. Ara, el dia del cinquè aniversari d’en Matthew, es divulguen unes fotos que semblen acusar-la del segrest del seu fill i se succeeixen uns estranys esdeveniments que fan pensar que algú està jugant amb la seva identitat. Assetjada per la premsa i la policia, atacada pel seu colèric exmarit i pel seu principal rival de professió i amb l’únic consol del seu convenciment que en Matthew encara és viu, la Zan, malgrat la por i el dolor, es disposa a descobrir qui i què hi ha al darrere.

Pdf Recomendados:
Download book on kindle The Big Book of Logos 3 (English literature) 9780060596880 by David E. Carter site,
Livres mp3 gratuits en ligne à télécharger Lettres d'amour de 0 à 10 CHM read pdf,
German audio books to download We Have Always Been Here: A Queer Muslim Memoir 9780735235007 here,
Ebooks gratuits pour le téléchargement de PC L'audacieux Monsieur Swift here,